Вітаємо тебе з отриманням власного віртуального серверу. Гайда підключатися за протоколом RDP.

Для підключення до робочого столу для Mac OS компанія Microsoft розробила і підтримує офіційний RDP-клієнт. Він працює з усіма версіями ОС Windows. Для завантаження перейди на iTunes: https://itunes.apple.com/ У програми інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що дозволяє створювати списки серверів для подальшого включення.

Тож тобі необхідно натиснути «+» та ввести IP-адресу, логін та пароль у відповідних строках віконця, що з’явиться на екрані. IP-адреса, логін та пароль були вказані у вітальному електронному листі.

Connection Name вкажи UCloud – так ти завжди будеш пам’ятати звідки в тебе цей віртуальний сервер. Після введення всіх даних натисни кнопку «Закрити всі вікна» і ти побачиш, що віртуальну машину вже додано до списку підключень. Для підключення клацни на назві серверу 2 рази.

Після успішної авторизації ти отримаєш повідомлення про помилку перевірки сертифікату безпеки. Справа в тому, що сесія на стороні серверу шифрується за замовчуванням SSL-сертифікатом, що генерується сервером, а не видається авторизованим сертифікаційним центром. Натисни «показати сертифікат» та відміть пташкою «завжди вірити …», потім «Продовжити» і програма продовжить підключення.

Якщо все було введене вірно, ти зразу побачиш свій віддалений робочий стіл.

10 років бездоганної репутації на ринку ІТ

Технічна підтримка, що допоможе 24/7

Команда сертифікованих спеціалістів, що відповість на всі питання

SLA або фінансові гарантії безперебійності роботи, закріплені в договорі

4 незалежних географічно віддалених ЦОД для безпеки та безперебійності роботи

10G канали передачі даних в хмару

На головний сайт